Welkom op onze verzamelsite. Op deze website is een algemeen overzicht opgenomen van onze producten en diensten. Door op onderstaande links te klikken komt u op ons expertiseplatform of ons e-learningplatform terecht (https://expertiseplatform-eckg.nl).

Telefonisch contact diensten op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 ​023-7001210
​Telefonisch contact klachten op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 ​085-0656971

Als u ons belt gaat u ermee akkoord dat wij uw naam en contactgegevens noteren.
Klik hier om naar ons privacybeleid te gaan

​​​​​​​​​​​​​
Landmerc+
Samenwerkingspartner zorgorganisaties en zorgboerderijen​​

samenwerkingspartners eckg

​​​​​​​​​​​​​
Klachtenportaal Zorg
Samenwerkingspartner  klachtenbehandeling & geschillencommissie zelfstandigen - Klik op het logo voor meer informatie​​

​​​​​​​​​​​​​
HSBN
Samenwerkingspartner Haarwerken, bundeling van expertise en afstemming klachtenbehandeling - Klik op het logo voor meer informatie​​

We vinden het belangrijk om samen te werken met relevante partijen voor onze klanten. Afstemming van expertise en afstemming van onze processen zijn essentieel voor onze organisatie.


​Naast deze samenwerkingspartners zijn wij continu in gesprek met onze stakeholders en stemmen we onze producten -en diensten af op eisen vanuit belangrijke partijen zoals de wettelijke kaders (en toetsingskaders Toezichthouders), branche-eisen en kwaliteitsnormen.

​Binnenkort vind u hier ook een link naar ons expertiseplatform. Naast allerlei informatie en tools kunt u hier ook discussiëren en vragen stellen over relevante onderwerpen in de zorg.
​​