Welkom op onze verzamelsite. Op deze website is een algemeen overzicht opgenomen van onze producten en diensten. Door op onderstaande links te klikken komt u op ons expertiseplatform of ons e-learningplatform terecht (https://expertiseplatform-eckg.nl).

Telefonisch contact diensten op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 ​023-7001210
​Telefonisch contact klachten op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 ​085-0656971

Als u ons belt gaat u ermee akkoord dat wij uw naam en contactgegevens noteren.
Klik hier om naar ons privacybeleid te gaan

website van
​HSBN

over hsbn

haarwerken specialist branchevereniging nederland (HSBN)

laatste nieuws hsbn

De Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland (HSBN) is per 26 augustus 2016 opgericht. HSBN staat voor kwaliteit en is de vereniging voor de echte haarwerkspecialist. Hier bleek een grote behoefte aan te bestaan, met name onder door de SEMH gecertificeerde haarwerk-bedrijven. Maar sowieso onder de haarwerkspecialisten die gedreven worden door vakmanschap en zich daarmee willen onderscheiden.

Sinds maart 2017 is Stichting ECKG een samenwerkingsverband aangegaan met HSBN, de branchevereniging voor haarwerkers. De leden van HSBN kunnen gebruik maken van onze klachtenfunctionaris en externe klachtencommissie.


​Daarnaast bundelen we onze kennis om bij te dragen aan de kwaliteit van de diensten van haarwerkers. Haarwerkers vallen niet onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Haarwerkers die lid zijn van HSBN moeten voldoen aan de erkenningseisen van de Semh. Onze externe klachtencommissie is ook erkend door Semh volgens de erkenningsregeling voor haarwerkers.

links

klachten indienen bij het eckg
​(haarwerkers)

Ondersteuning, opleiding en belangen behartiging zijn de 3 speerpunten van de HSBN;

  • ondersteuning en adviezen geven op alle gebieden waar de haarwerkspecialist mee te maken krijgt;
  • opleidingen voor de haarwerkspecialist;
  • belangen behartiging van de haarwerkspecialisten.